Welkom bij Dijko Kozijnen Oosterwolde Friesland

Aanbouw

Houten kozijnen voor aanbouw

Heeft u houten kozijnen voor een aanbouw nodig? Dan wilt u ongetwijfeld dat deze bij de stijl van uw woning aansluiten. Dijko is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van de juiste kozijnen voor uw aanbouw.

  • Veelzijdig in maatvoeringen en mogelijkheden
  • Duidelijke afspraken en een transparante offerte
  • Schuifpuien op maat
  • Snelle levering en garantie

Breid uw woning uit

Vaak worden de termen schuifpui en schuifdeur door elkaar gebruikt, terwijl er wel degelijk een verschil is. Een schuifdeur sluit namelijk een vertrek binnenshuis af, waar een schuifpui de toegang vormt naar een aanbouw van een woning, bijvoorbeeld een serre. Zo kunt u in een appartement ook gemakkelijk de woonruimte doortrekken naar het balkon, zonder ruimte te verliezen van een deur die naar binnen of buiten opendraait. Het balkon kan dan als het ware gemakkelijk bij de woning getrokken worden, waardoor een schuifpui ruimtebesparend werkt.

Houten kozijnen voor een aanbouw 

Een schuifpui met houten kozijnen is duurzaam in meerdere opzichten. De kozijnen gaan jarenlang mee en hebben een isolerende werking. Met het juiste glas kan een houten schuifpui in de zomer zonwerend en in de winter energiebesparend zijn.

Houten kozijnen nodig voor een aanbouw?

Onze certificaten

Onze kozijnen zijn brandwerend en voldoen aan alle eisen die gesteld worden door de onderstaande keurmerken.