Welkom bij

DIJKO HOUTEN KOZIJNEN

Specialist op het gebied van houten maatwerk kozijnen.
Offerte Contact

Kom meer te weten Over Ons

Dijko Houten Kozijnen

Dijko Kozijnen Oosterwolde is specialist op het gebied van houten maatwerk kozijnen sinds 1978. Dijko levert tevens deuren, ramen, vouwwanden en schuifpuien.

  • Ruim 40 jaar ervaring
  • Uitgebreide certificering
  • Innovatieve werkwijze
  • Marktconforme prijzen
  • Snelle levering en garantie
  • Veelzijdig in maatvoeringen en mogelijkheden

De voordelen van houten kozijnen

Houten kozijnen. zijn die nog wel van deze tijd als je kijkt naar duurzaamheid en naar de kosten?

Hout, aluminium of kunststof?

Kunststof en aluminium zijn toch steeds meer in opkomst en vaak ook goedkoper? Waarom zou u dan kiezen voor houten kozijnen? Nou, juist vanwege de duurzaamheid. Wist u dat een houten kozijn van goede kwaliteit de hele woningduur meegaat?

Kwaliteit en prijs

De eisen die aan kozijnen worden gesteld veranderen constant. Zo voldoen veel kunststof kozijnen van enkele jaren geleden niet meer aan de vereiste isolatiewaarden en ook qua brandveiligheid zijn de eisen aangescherpt. En het komt bij aluminium kozijnen vaak voor dat bepaalde onderdelen van het kozijn niet meer leverbaar zijn bij gebreken, bijvoorbeeld omdat de betreffende fabriek niet meer bestaat. Zo kan een ogenschijnlijk goedkopere optie over de jaren een stuk duurder uitvallen.

Hout is tijdloos

Een houten kozijn is tijdloos en heeft een lange levensduur, waardoor de verhouding prijs-kwaliteit en stuk beter is. Er is sprake van een grote vrijheid op het gebied van ontwerpen en houten kozijnen zijn gemakkelijk aan te passen aan de woning. Wees dus verstandig en kies voor hout!

Onze houten kozijnen in projecten

Dijko bestaat sinds 1978 en kan dus bouwen op meer dan 40 jaar aan ervaring. Vanuit deze ervaring kunnen wij situaties snel en goed inschatten en u op maat bedienen. Hieronder een greep uit onze projecten.

Bekijk Onze Mogelijkheden

De kracht van Dijko is de flexibiliteit die wij bieden. Wij kunnen het proces van ontwerp, realisatie en afwerking volledig verzorgen. Omdat wij ons productieproces hierop af kunnen stemmen, werken wij snel, nauwkeurig en efficiënt..

Dijko, dé specialist in kozijnen

Dijko Kozijnen Oosterwolde is specialist op het gebied van houten maatwerk kozijnen sinds 1978. Dijko levert tevens deuren, ramen, vouwwanden en schuifpuien.

Snelle vervanging houten kozijnen

Wanneer u uw houten kozijnen wilt vervangen, dan is het belangrijk dat de kozijnen goed passen bij de stijl van uw woning. Dijko geeft u een advies of maat.

Houten Kozijnen voor Aanbouw

Heeft u houten kozijnen voor een aanbouw nodig? Dan wilt u ongetwijfeld dat deze bij de stijl van uw woning aansluiten. Dijko is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van de juiste kozijnen voor uw aanbouw.

Houten Kozijnen voor Seriebouw

Heeft u meerdere houten kozijnen nodig voor een groot project? Dijko kan dit voor u realiseren. Wij leveren snel en nauwkeurig houten kozijnen voor seriebouw.

Meer dan alleen houten kozijnen

Wij hanteren marktconforme prijzen en kunnen u snel van een realistische offerte voorzien. Niet alleen wat betreft kozijnen, maar nog veel meer ...

Schuifpuien & Vouwwanden
Dijko Oosterwollde

Een schuifpui vormt een ideale doorgang als aansluiting naar bijvoorbeeld de tuin of terras. Door de talloze mogelijkheden (van een tot zes deuren) is er altijd een oplossing voor uw situatie. Neem hierover contact met ons op.

Beglazing
Dijko Oosterwolde

Dijko Kozijnen kan indien gewenst alle producten inclusief beglazing leveren. Alle producten worden voorzien van beglazing en afgewerkt met bijbehorende glaslatten. Alles van Nederlandse makelij.

Onderdorpels
Dijko Oosterwolde

Alle dorpels (onderzijde van het frame van kozijnen en deuren) dienen minimaal vijf centimeter boven het maaiveld geplaatst te worden om rotting tegen te gaan. Dijko zorgt voor de beste oplossing.